Subsidies en aanbestedingen

Heb je als ondernemer ondersteuning nodig bij het schrijven van een plan van aanpak voor een subsidieaanvraag of aanbesteding? Omdat je het lastig vindt om je verhaal goed te verwoorden? Of omdat je niet precies weet wat de andere partij graag wil horen? Ik heb ervaring met dit soort aanvragen en weet waar ik op moet letten.  Door het stellen van de juiste vragen kan ik ook voor jouw bedrijf een plan van aanpak opstellen; in heldere taal,  dat voldoet aan de eisen.

Na een studie geschiedenis aan lerarenopleiding en universiteit ben ik uiteindelijk via het onderwijs als beleidsmedewerker in het bedrijfsleven terecht gekomen. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en help ik andere bedrijven met het aanvragen van subsidies, het schrijven van teksten voor websites en aanbestedingen en met hun internetmarketing.

Mijn kracht? Ik ben analytisch en scherp en kan me goed in elk bedrijf verplaatsen. Ik begrijp snel wat de kern van een probleem is en zie tegelijk ook de kansen. En dan is het de kunst om dat goed te verwoorden …

Monique Molenaar
monique@de-associatie.nl
06 11060196