Certificaat voor deelnemers Masterclass

Geplaatst op 17 maart 2017 door John Boersma - Categorie(ën): Masterclass

Op donderdag 2 maart kregen acht ondernemers uit handen van John Boersma namens De Associatie het Certificaat voor succesvolle deelname aan de Masterclass Innovatief Ondernemerschap. Vanaf september 2016 hebben zij gezamenlijk én individueel binnen hun bedrijf gewerkt aan het aanscherpen en verbeteren van hun businessmodel.

Masterclass krijgt een hoog waarderingscijfer

Alle voor de bedrijfsvoering relevantie onderwerpen zijn tijdens de Masterclass aan de orde geweest, zoals business model canvas, leiderschap, marketing en branding, stakeholdersanalyse, design thinking en financiering. Vooral de interactie met de andere deelnemers werd als positief ervaren, evenals de grote variatie in type bedrijvigheid. De waardering voor de Masterclass was met een gemiddelde score van 8.2 dan ook zeer hoog.

Masterclass en groei werkgelegenheid

Met name de veronderstelde werkgelegenheidstoename dat tijdens de evaluatiegesprekken naar voren is gekomen is positief te noemen. Thans zijn 55 arbeidsplaatsen betrokken bij de bedrijven van de deelnemers. De verwachting van de deelnemers is dat dit over twee jaar is uitgegroeid tot 91 arbeidsplaatsen.

Nieuwe Masterclass

De voorbereidingen om over enige tijd een nieuwe serie Masterclasses Innovatief Ondernemerschap te starten zijn in volle gang. Bent u geïnteresseerd en wilt u daar meer over weten, bel of mail ons dan voor een nader kennismakingsgesprek.