De Associatie

Je bent een ondernemer en je hebt ambitieuze plannen. Maar hoe vertaal je die plannen naar de realiteit en voorkom je dat het slechts bij dromen blijft? De Associatie kan je daarbij helpen.

Wat wij doen

De Associatie stimuleert en ondersteunt MKB bedrijven met groeiambitie en groeipotentie bij het realiseren van hun plannen. Dat doen wij in de vorm van een individueel groeiprogramma, een collectieve groeiversneller of als interim manager. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in programmamanagement voor (lokale) overheden die ondernemersvraagstukken onder de aandacht willen brengen.

Wie we zijn

De Associatie bestaat uit ervaren bedrijfsadviseurs met elk hun eigen specifieke kennis en netwerk. Onze aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, een gedegen analyse en oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt. Wij geven niet alleen advies, maar ondersteunen ook bij de implementatie van die oplossingen en schakelen ons netwerk in als we zelf niet de juiste expertise in huis hebben.  Dat is onze kracht. Onze opdrachtgevers kunnen in ieder geval bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van:

  • strategie en beleid,
  • teamontwikkeling,
  • bedrijfsopvolging,
  • financiering.

Onze doelgroep zijn bedrijven en overheden, die samen met ons en met elkaar willen werken aan het versterken van het ondernemerschap in Noord Nederland. Wij werken vooral in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.