Leren van elkaar

Wil je als ondernemer deelnemen aan een ‘leren van elkaar kring’ om kennis en ervaring te delen? De Associatie heeft reeds vele tientallen groepen van ondernemers gestimuleerd volgens de formule van ‘Leren van Elkaar’.

Samen weet je meer

Als onderneming kun je toekomstbestendige groei alleen realiseren, maar je kunt dat ook doen samen met andere ondernemers. Dat is niet alleen leuk, maar ook effectief. Want samen weet je meer.

Uit dezelfde branche of juist niet

Leren met elkaar: dat kan met ondernemers uit dezelfde branche, maar dat kunnen ook ondernemers zijn uit uiteenlopende branches. Tenslotte kun je misschien wel meer leren van ondernemers uit een andere branche. De methodiek van ‘Leren van Elkaar’  brengt kleine(re) en grote(re) ondernemingen met elkaar in contact. Klein kan van groot leren, maar groot kan ook van klein leren.

Regelmatig bijeenkomsten

De Associatie organiseert deze bijeenkomsten op de locatie van één van de deelnemende bedrijven. Die ondernemer is dan de gastheer voor die bijeenkomst. In een serie van een aantal bijeenkomsten komen dan alle facetten van de bedrijfsvoering aan de orde die je als ondernemer belangrijk vindt.

Kringen of clusters

Wil je alleen kennis en ervaring delen met collega-ondernemers dan kan dat in de vorm van een ‘leren met elkaar kring’.  Wil je intensief samenwerken in de vorm van een cluster, dan kan De Associatie ook daarin begeleiden.