Masterclasses

Hoe breng ik mijn bedrijf een stap verder richting stimulerende groei? Volg dan een meerdaags Masterclass traject. De Associatie organiseert masterclasses voor ambitieuze bedrijven die willen groeien.

Voor ambitieuze bedrijven die willen groeien

De masterclasses zijn bedoeld voor MKB ondernemers die willen innoveren, maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken. Voor creatieve denkers, die een steuntje in de rug nodig hebben om de juiste stappen te kunnen nemen. Voor gedreven productontwikkelaars die hun product in de markt moeten gaan zetten. Kortom voor ondernemers die in hun bedrijf willen investeren.

Interactief en praktijkgericht

Bij onze masterclasses staat je eigen bedrijf centraal. Wij zorgen voor externe deskundigen met een ruime praktijkervaring, die je met hun expertise vooruit kunnen helpen. Door de interactie met andere deelnemers leer je van elkaar en krijg je tevens een waardevolle uitbreiding van je netwerk.

  • Kleine groepen van ca. tien deelnemers
  • Onderwerpen en thema’s die aansluiten bij de praktijk
  • Individuele begeleiding op maat
  • Externe deskundigen voor specifieke thema’s
  • Vier à vijf dagdelen
Healthy Aging

Masterclass Innovatief Ondernemerschap

Voor MBK ondernemers die actief zijn in of affiniteit hebben met de gezondheidssector en een antwoord zoeken op deze vraag heeft De Associatie een Masterclass voor innovatief ondernemerschap ontwikkeld met als ondertitel: Gezond Perspectief. Deze masterclass combineert kennis met interactie en individuele …

Lees meer